Chi & harmoni

Vi är två levnadsglada och lite filosofiska eldsjälar som funderar över varför vi är som vi är. Su-Ping har vuxit upp i den traditionella kinesiska chi-kulturen och Bengt i den svenska jantelaglydigheten, men vi har valt att vara oss själva i stället för att anpassa oss till de sociala normerna. Så man kan säga att vi är naturliga och inte normala.


Vi har pratat mycket om detta och nu skulle vi vilja omsätta snacket till verkstad tillsammans med likasinnade. Målet är att stimulera våra medmänniskor till entreprenörskap och kreativitet eftersom det är grunden för vår gemensamma tillväxt och välfärd. Så hur blir man den bästa versionen av sig själv?

Su Ping

Burman

Bengt

Gustavsson

Utveckling är en form av olydnad där man går utanför ramarna och ifrågasätter det rådande systemet. Eftersom alla samhällssystem vill ha lydiga medborgare och prioriterar ordning och reda så krävs det både mod och nytänkande för att röja väg in i framtiden. Effekten av det offentliga kontrollbehovet  blir tyvärr passiva medborgare som präglas av inlärd hjälplöshet och nånannanism. Men gamla hjulspår leder ju till vägs ände så vi eldsjälar är en förutsättning för tillväxt och välfärd. Och vi får aldrig ge oss!


Första steget är att vi blir fler som upptäcker våra resurser och att vi hjälper varandra att lyckas. Här är några av ledmotiven i vårt inspirationsseminarium:

Utveckling = störning

Innerst inne är vi alla lika, men vårt beteende formas av våra kulturer.

Frågan är om du anpassar dej eller om du vågar vara dej själv? Vi menar att Livet borde vara som en orkester:

Vi ska vara olika och låta olika, men med en gemenskapad vision kan vi bli folk-visa och förenas i harmonisk samklang!

Vi bjuder på två tillfällen att uppleva chi och harmoni:


Ett smakprov på Företagssalongen

i Karlstad den 8 september 2022

(Klicka på bilden och ta hem den som pdf.)

Vill du lyssna på vårt miniseminarium?

Det tar 24 minuter och du klickar här:

Ett inspirationsseminarium i Karlstad den 27 oktober 2022 där vi har tid att umgås och gemenskapa tillvaron.

(Klicka på bilden och ta hem den som pdf.)